Meldingsambtenaar witwassen van geld (MLRO)

Marketa Rusenkova vervoegde ons team in 2017 en versterkte ons bedrijf op administratief niveau vanuit haar eerdere ervaring van 10 jaar in de logistieke administratie, waar zij verantwoordelijk was voor verschillende gebieden, waaronder de implementatie van beveiligingsprocedures en -oplossingen. Gezien de juridische implicaties van haar rol heeft Mevr. Rusenkova eind 2018 haar studie AML/CFT met succes afgerond en is zij haar kennis aan het actualiseren volgens de Europese richtlijnen en lokale regelgeving. Mevr. Rusenkova is in 2019 door MFSA goedgekeurd als MLRO van het bedrijf. Zij houdt toezicht op onze anti-witwassystemen en voert de nodige relevante beleidslijnen, procedures en controles uit.

Geef een reactie

Je email adres wordt niet gepubliceerd. Required fields are marked *

Post comment