Uw vermogen vereist de beste aandacht. Samen met u nemen wij de tijd om hier grondig over na te denken. Onze unieke en gepersonaliseerde aanpak laat ons toe de structuur, met bewezen resultaat, te verbeteren om zo een beter antwoord te kunnen bieden aan uw huidige en toekomstige noden.

Als onafhankelijke financiële speler verzekeren wij u de beste oplossingen uitsluitend in uw belang. Zo bekomen onze klanten een grote tevredenheid op lange termijn. Wij helpen u een globale visie op te bouwen, om rust en structuur te bekomen in uw financiën. Zo kunt u het beste van uzelf geven op professioneel vlak en de nodige tijd en aandacht schenken aan uw gezinsleven.

Onze aanpak is gebaseerd op vier belangrijke bouwstenen. Deze geven u duidelijkheid en meer controle over uw vermogen, ongeacht de fasen en grillen van het leven. Of u nu aan de start van uw carrière staat, aan uw pensioen denkt, of aan het helpen van de volgende generatie, we staan aan uw zijde om in alle vertrouwen te luisteren en te helpen.

Dag in dag uit werkt u aan de opbouw van uw vermogen. Uw vermogen voor u laten werken vergt kennis en ervaring. Wij stellen die competenties ter uwer beschikking, leiden u zo door het oerwoud van financiële producten en verzekeren uw financiële gezondheid. Wij gaan steeds op zoek naar de oplossing die het beste bij u past of het nu gaat om beleggingen, spaardoelen, of uw pensioen. Hierin gaan we steevast voor de fiscaal interessantste oplossing voor uw specifieke situatie.

Wat doet I4G Partners voor u?

  • Behouden van uw levensstandaard, ook tijdens uw pensioen.
  • Analyseren van uw huidige portefeuille (beleggingen, sparen, vastgoed en pensioen).

Neem contact met ons op en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen

Als ondernemer, zelfstandige of vrije beroeper leeft u voor uw beroep. U draagt hierin een grote verantwoordelijkheid, zowel professioneel als familiaal. Beschermen van hetgeen u dierbaar is, is dan ook een must.

Wat doet I4G Partners voor u?

Samen met u gaan wij op zoek naar de beste aanpak voor uw specifieke noden. Wij maken een analyse van potentiele gebeurtenissen om er zo voor te zorgen dat u uw levensstandaard ook in onvoorziene omstandigheden kunt behouden.

Neem contact met ons op en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen

De fiscale druk in België ligt erg hoog. Op een continue basis gaat I4G Partners voor u op zoek naar concrete oplossingen om uw totaalvermogen te optimaliseren. Wij zijn uw financiële partner of het nu gaat over inkomsten, beleggingen of pensioenen zowel binnen als buiten uw vennootschap.

Wat doet I4G Partners voor u?

  • Verlagen van de fiscale druk..
  • Inkomstenoptimalisatie.
  • Analyse van uw beleggingen.
  • Analyse van uw pensioenvoorziening.

Neem contact met ons op en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen

Eén enkele onvoorziene gebeurtenis kan zware financiële gevolgen hebben voor al uw inspanningen in het opbouwen van uw vermogen. Een correcte en goed doordachte successieplanning is dan ook noodzakelijk om u en uw familie te beschermen tegen zware fiscale gevolgen. Wij helpen u uw nalatenschap naar de juiste perso(o)n(en) te laten gaan en dat met een zo laag mogelijke fiscale druk. De successieplanning dient steeds te beantwoorden aan de specifieke eisen die in elke familiale situatie aanwezig zijn. Daarom doen wij een zeer nauwkeurige studie op maat gebaseerd op uw wensen.

Wat doet I4G Partners voor u?

  • Successieplanning op maat van u als klant.
  • Minimalisering van de fiscale druk.
  • Maximalisering van gemoedsrust.

Neem contact met ons op en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen